Goedkope stukadoor nodig? Vergelijk en bespaar!

Nieuwste trends voor buitenmuren

Nieuwste trends, strakke afwerking

Waar oudere woningen, vooral rijtjeshuizen, een nog saaie (of helemaal geen) afwerking hebben, is dit bij de nieuwe huizen wel anders. Ook bij woningen die gerenoveerd worden, zijn de buitenmuren steeds vaker een belangrijk onderdeel. Mede doordat op een vrij goedkope manier de uitstraling flink kan worden opgepoetst. Zo hebben wij diverse afbeeldingen gevonden die we graag delen en hierdoor mogelijk een inspiratiebron zijn. Bij het stucen van buitenmuren is het dus een goede optie om door de volgende afbeeldingen te scrollen.

Landelijke huizen

Het blijven prachtige plaatjes, landelijke huizen die vaak terug te vinden zijn in de betere wijken. Deze vrijstaande woningen zijn vaak naar geheel eigen smaak van de bewoners opgebouwd. Hierbij is de afwerking van de buitenmuren dus heel belangrijk. Zoals in de onderstaande afbeeldingen te zien zijn, is het een combinatie van de gehele omgeving. Een mooie aangelegde tuin en de woning heeft vaak een passend dak. Maar zonder het stucen van de muren zou dit een heel ander beeld geven, de volgende landelijke huizen zijn wij tegen gekomen:

opmerkelijke kleur met groene tuinbuitenmuur gestuukt
prachtige woning met grijs stucwerkmooie rieten dak erbij

nieuwbouw huis met zwarte plinten

Een sierplint

Niet alleen landelijke huizen maken gebruik van stucwerk buiten. Ook de sierplint is vaak terug te vinden bij huizen. Vaak valt dit bij nieuwbouwwoningen op, alleen is dit ook bij oudere woningen terug te vinden. Hieronder een aantal voorbeelden van sierplinten, er is eigen geen functie voor, wat vroeger nog wel zo was. Maar doordat het in verschillende groottes en kleuren toe te passen is, heeft ieder huis een toepasselijk plint tot zijn beschikking.

buitenstucwerk bij nieuwbouwplinten in grijze kleur standaard woning in de woonwijk gekozen voor een witte buitenmuurGrijze buitenmuren bij een landelijke woning

Goedkope stukadoor nodig? Vergelijk en bespaar!

Related Posts

About The Author

Add Comment

Wat kost een stukadoor?

Benieuwd naar de exacte kosten van jouw klus? Ontdek vrijblijvend de prijzen van stukadoors in jouw regio!