Bespaar tot 30% 

Goedkope stukadoor vinden

Inhoud

Op het moment dat er een klus moet worden gedaan, zal er veel worden gezocht naar het juiste bedrijf. Wie gaat de klus uitvoeren en hierbij word de verantwoordelijk over gedragen. Belangrijk hierbij is om van te voren alles duidelijk op een rijtje te hebben staan. Verderop in dit artikel zullen we aandacht geven aan de belangrijkste punten. Het vinden van een goedkope stukadoor is in elke regio mogelijk, alleen door het brede aanbod kan het voor veel mensen niet overzichtelijk zijn.

Bij het zoeken naar de minst dure stukadoor, is het belangrijk om een prijsvergelijking te maken. Door het brede aanbod van stucadoorsbedrijven door het gehele land, kan het nogal flink schelen in de kosten. Zo zijn bij ons vaak situaties bekend dat de kosten meer dan 30% kunnen schelen, voor dezelfde klus!

Waar moet rekening met gehouden worden?

Een aantal punten waar op gelet moet worden, wanneer een stucadoorsbedrijf zich meldt. Bereid daarom een aantal standaard vragen voor en beoordeel het bedrijf hierop. Zo zullen er een aantal vragen zijn die met de wensen te maken hebben, als de klus op korte termijn moet worden uitgevoerd, zal niet iedere stukadoor hier nog tijd voor hebben. Een tip is om de volgende punten even met de bedrijven te bespreken:

  • Het tarief + overige kosten
  • Hoeveel ervaring is er in huis
  • Mogelijke uitvoering voor een specifieke datum
  • Beschikbaarheid stukadoor
  • Welke service word er geboden

Bovenstaande punten zijn nodig om een eerlijke vergelijking te kunnen maken. Zo kan een stukadoor een lage prijs per vierkante meter noemen, enkel mogelijk komen er nog extra kosten bij zoals de voorbereiding. Het is belangrijk om naar alle kosten te vragen. Anders kan een goedkope stukadoor, alsnog duur uitvallen. Dan is het niet erg om extra te betalen voor een goede service, het slimste is om hier de juiste balans in te vinden. Het budget kan hierbij een belangrijk uitgangspunt zijn.

–> Aan het orienteren?

Gemiddelde prijzen

De prijs die een stukadoor rekent kunnen ze zelf bepalen. Over het algemeen is er wel een gemiddelde prijs te vinden, deze zal per stucwerk verschillen. Voor een overzicht van de kosten, kan je het beste even naar onze pagina over prijzen van stukadoors gaan. Het is belangrijk om te weten welke prijzen er realistisch zijn. Voor iemand die niet bekend is over de prijzen, kan niet inschatten of iets goedkoop is. Een goedkope stukadoor zal prijzen hanteren onder het gemiddelde, dit betekend niet per definitie dat de kwaliteit ook onder het niveau ligt. De meeste stucadoors rekenen eerlijke prijzen en de prijs verschillen kunnen bijvoorbeeld ontstaan door het verschil in service dat wordt geboden.

De gemiddelde prijzen van een stukadoor

Bespaar op het uitbesteden van stukwerk

Alles op deze pagina is erop gefocust om de laagste prijs te vinden voor het stuckwerk. Deze zoektocht kan niet worden uitgevoerd zonder een handige vergelijkingstool. Zo is er een website die het mogelijk maakt om geheel gratis, diverse stukadoors met elkaar te vergelijken. Het is kinderlijk eenvoudig om een dergelijke vergelijking aan te vragen en vervolgens kan je meerdere aanbiedingen in de mailbox verwachten.

Een alternatief is om zelf iedere stukadoor op te bellen die in de regio zit. Het nadeel is dat je hierbij telkens de wensen moet uitleggen. Iedere keer hetzelfde verhaal vertellen kost nou eenmaal tijd. Zeker op het moment dat hier een vijf- of zestal bedrijven word geselecteerd. Dit kost simpelweg tijd, wat heel eenvoudig bespaard kan worden.

Naast het vergelijken van bedrijven zijn er natuurlijk nog meer tips die helpen om de kosten laag te houden. Zo is het mogelijk om voor ieder budget de klus uit te laten voeren. Hierbij is niet alleen van belang hoe laag de prijs van een specifieke stukadoor is, maar ook in hoeverre je de vakman zelf een handje kan helpen. Door zijn tijd te besparen, zal de rekening automatisch lager zijn.

–> Meer tips om kosten te besparen