Goedkope stukadoor nodig? Vergelijk en bespaar!

Houdt een stukadoor de vloer schoon?

Een schone vloer, ook nog na het stucen?

Net als bij schilderen, is het haast onmogelijk om te stucen zonder sporen na te laten. Bij het aanbrengen van het stukwerk zal er ook wel eens een klodder niet op de muur belanden, zeker bij een plafond is de kans hiervoor wat groter. Maar ook bij het plaatsen van een steiger moet je opletten dat er geen schade ontstaat.

Bij een nieuwbouw woning waar de vloer nog niet is gelegd is het allemaal geen probleem. Alleen op het moment dat de huidige vloer erin ligt, dan wil je die natuurlijk wel graag schoon houden. Op het moment dat je zelf wilt gaan stucen, zal je hier ook zelf voor moeten zorgen. Een stukadoor die de klus op zich neemt, zal er voor zorgen dat er geen sporen worden nagelaten.

Oplossing: de stucloper

De grote vraag is natuurlijk, hoe wordt de vloer toch schoon gehouden? Een makkelijke oplossing is door stucloper te leggen. Voor iedere verbouwing of feestjes is het heel slim om neer te leggen. Het is eigenlijk een soort vloerbescherming welke meestal gemaakt is van karton.

Er zijn verschillende soorten en de kwaliteit hierin kan ook verschillen. Zo bestaan er varianten met schuimlagen, diverse diktes en dit alles zorgt voor de ultieme bescherming. Welke rol geschikt is voor de vloer bij jouw thuis, vraag hiervoor om advies of bij de stukadoor of bij de leverancier. Zo kan stucloper gewoon bij de doe-het-zelf zaak worden gekocht, denk aan een Praxis, Gamma of Karwei bijvoorbeeld.

stucloper leggen voor bescherming

Wat kan er verwacht worden

Het uiteindelijke doel is om alles netjes te houden en dat er zonder problemen gestuukt kan worden. De makkelijkste oplossing is door een stukadoor in te schakelen. Deze legt voor iedere klus, indien nodig, de juiste bescherming. Wanneer de klus is voltooid zal dit weer worden weg gehaald en komt de schone vloer weer naar voren!

 

Goedkope stukadoor nodig? Vergelijk en bespaar!

Related Posts

About The Author

Add Comment

Wat kost een stukadoor?

Benieuwd naar de exacte kosten van jouw klus? Ontdek vrijblijvend de prijzen van stukadoors in jouw regio!