Wat is Renovliesbehang?

Renovliesbehang wordt ook wel glasvezelbehang genoemd, maar wordt eigenlijk renovatievlies genoemd. Dit komt doordat vliesbehang in de meeste gevallen blijft plakken aan de muur die als behang gebruikt gaat worden, zoals in een nieuwbouwwoning of renovatie. Renovlies is niet alleen een behang, het is ook een zeer sterk behang met latex coating. Deze lijm zorgt ervoor dat het behang stevig en glad op de muur komt te zitten. Behang heeft geen structuur en kan op verschillende manieren op muren worden aangebracht. Ten eerste kan het worden gerold of gespoten. Eigenlijk lijkt de muur nu gestuct, maar in feite is er gebruik gemaakt van renovliesbehang. Voor het aanbrengen van renovlies moeten er nog een aantal dingen gedaan worden, zoals het wegwerken van oneffenheden en het aanbrengen van een voorstrijkmiddel op de wand.

Wat is Spachtelputz?

Spachtelputz is een mooie en zeer sterke afwerking die al een lange tijd gebruikt wordt om wanden mooier te maken. Het is een populaire stucwerk vanwege de relatief lage prijs per vierkante meter. Daarbij is het sierpleister afwerking erg sterk en stootvast.

Wat is Spachtspuitwerk?

Tijdens het spachtspuiten wordt er met een spackspuitmachine op hogedruk een laagje pleisterwerk aangebracht op de muren en plafonds. Dit kan zowel met een grove of fijne korrel.

Wat is Airless latex spuiten?

U kunt airless spuiten het best vergelijken als spuiten met een tuinslag. De latex wordt door een plunjer pomp of membraam in de slang geperst. Het verf of latex is dikker dan water, daardoor moet er meer druk toegevoegd worden om deze correct te kunnen vernevelen op het te spuiten oppervlak.

Beton Ciré

Het is slijtvast, duurzaam en Hygiënisch. Daarom wordt Beton Ciré vaker gebruikt voor in de keuken en/of badkamer.

Tadelakt

Tadelakt is een Berberse woord en betekent inwrijven. Tadelakt is een een waterdichte glanspleister op basis van een natuurlijke hydraatkalk.

Terrastone

Terrastone is een natuurlijke pleister dat bestaat uit verschillende mineraalstoffen en verschillende kleuren. Terrastone wordt vaak gebruikt voor in de badkamer.

Microcement en Microbeton

Het is een 2-componenten product en dient in 2 tot 4 lagen gesmeerd (aangebracht) te worden.

Het kan de kleur zijn die u kiest, en het kan uw muren of vloeren er natuurlijk en mooi uit laten zien. Deze waterdichte pleister is ontworpen om een ​​naadloze, duurzame decoratie te bieden voor vloeren en wanden voor gebruik binnen en buiten.